بهمن ۲۶, ۱۴۰۴

خواننده شب خوزستان : مردم کاراکاس، قطر و تاجیکستان موسیقی خوزستان را درک کردند

تاریخ انتشار: بهمن ۲۵, ۱۴۰۴

خواننده‌ «شب خوزستان» با اشاره به این‌که از جنوب ایران تا تهران موسیقی نواحی مورد استقبال مردم قرار می گیرد، گفت: در اجراهایی که داشتم دیدم در کاراکاس، قطر و تاجیکستان، افرادی هستند که موسیقی خوزستان را درک می‌کنند.

کنسرت گروه «شب خوزستان» جمعه ۲۴ بهمن ۱۴۰۴ با اجرای قطعه‌های محلی در پنجمین روز چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی موسیقی فجر در برج آزادی برگزار شد.

ابراهیم بوشهری خواننده گروهی که «شب خوزستان» را برگزار کردند، درباره قطعاتی که در این برنامه اجراشد، گفت: در دستگاه دشتی و شور قطعاتی را نواختیم. در این کنسرت از ساز ضرب، تمپو، دف، دایره زنگی، دَمام و ساز جنوبی نی‌انبان استفاده شد.

او درباره ترانه‌هایی که در «شب خوزستان» اجرا شد، توضیح داد: در این شب قطعاتی از ترانه‌های مرحوم محمود جهان خوانده شد،از جمله‌ هله دان‌دان، دریادریا برای مخاطبان اجرا شد.

توجه مردم به موسیقی نواحی

بوشهری با اشاره به این‌که توجه مردم به موسیقی نواحی بستگی به شهری دارد که در آن کنسرت اجرا می‌شود، ادامه داد: اگر در شهر بندرعباس اجرا کنیم، شور و توجه مردم بیشتر است، در تهران برخی پاپ دوست دارند و موسیقی نواحی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد.

این خواننده با اشاره به این‌که از جنوب ایران تا خود تهران همیشه افرادی هستند که از موسیقی نواحی استقبال کنند، گفت: در اجراهایی که داشتم دیدم در کاراکاس، قطر و تاجیکستان، افرادی هستند که موسیقی خوزستان را درک می‌کنند.

آرشیو