آبان ۲۶, ۱۴۰۴

فراخوان نخستین جشنواره موسیقی نوجوانان فارس؛ میدان‌دار شدن جوانه‌های هنر

تاریخ انتشار: آبان ۲۴, ۱۴۰۴

دبیر نخستین جشنواره موسیقی نوجوانان استان فارس از انتشار فراخوان عمومی این رویداد هنری خبر داد و گفت: این جشنواره به صورت رقابتی در ۲ بخش اصلی «موسیقی کلاسیک ایرانی» و «موسیقی کلاسیک غربی» برگزار می‌شود.

«چکاد زنده‌بودی» شنبه با اعلام این خبر افزود: جشنواره موسیقی نوجوانان فارس ویژه هنرمندان گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال است.

وی ادامه داد: نوجوانان علاقه‌مند برای حضور در این رویداد تا پانزدهم دی‌ماه سال جاری فرصت دارند آثار خود را به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.

زنده‌بودی اعلام کرد: هنرمندان نوجوان می‌توانند آثار خود را از طریق سامانه رسمی جشنواره به نشانی www.Parsculture.ir برای دبیرخانه ارسال نمایند.

داوری و اجرای صحنه‌ای

دبیر جشنواره خاطرنشان کرد: هیات داوران پس از تاریخ مذکور، آثار رسیده را مورد بازبینی و ارزیابی قرار خواهند داد و گروه‌های منتخب، در زمان و مکانی که متعاقبا از سوی دبیرخانه اعلام می‌شود، برای اجرای صحنه‌ای دعوت خواهند شد.

اعضای هیات داوران

وی درباره ترکیب هیات داوران این دوره توضیح داد: در بخش موسیقی کلاسیک غربی، ابراهیم بذرافکن، هادی اوجی و داوود جعفری و در بخش موسیقی کلاسیک ایرانی، علیرضا امیرصمیمی، علیرضا صدیقی‌نسب، مهدی شیرازی و مسعود صادقی‌پور داوری آثار را بر عهده خواهند داشت.

اهداف و فلسفه برگزاری

زنده‌بودی با اشاره به اهداف این رویداد گفت: این جشنواره با هدف توانمندسازی نوجوانان فعال عرصه موسیقی و به همت «موسسه هنری مهرآوید چکاد» و با همکاری «دانشگاه فرهنگ و هنر فاضل» برگزار می‌شود.

وی «ایجاد زمینه مناسب برای فعالیت جمعی و گروه‌نوازی» را به عنوان یکی از مهم‌ترین شیوه‌های اجرای موسیقی، از اهداف اصلی این رویداد عنوان کرد و افزود: از دیگر اهداف، ایجاد بستری برای تشویق نوجوانان به فعالیت‌های گروهی، معرفی آنان به جامعه مخاطب، آشنایی با فعالیت‌های حرفه‌ای، و ایجاد نشاط و انگیزه با تمرکز بر کار گروهی و تعامل جمعی است.

زنده‌بودی یادآور شد: علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سامانه www.Parsculture.ir مراجعه کنند.

آرشیو