مهر ۳۰, ۱۴۰۴

برنامه‌های جشن سراسری «نشاط اجتماعی ایرانیان» اعلام شد

تاریخ انتشار: مهر ۲۸, ۱۴۰۴

سرپرست معاونت امور هنری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به برگزاری جشن «نشاط اجتماعی ایرانیان» در تهران و سایر استان‌های کشور گفت: این برنامه برای افزایش امید در سطح جامعه با بخش‌های متنوع همچون اجرای موسیقی و آثار نمایشی در دستور کار قرار گرفته است.

از روابط عمومی معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی احمدی اظهارداشت: به دنبال دستور ویژه دکتر مسعود پزشکیان رییس جمهور، مبنی بر لزوم ایجاد نشاط اجتماعی و افزایش امید در سطح جامعه، این معاونت، مجموعه برنامه‌های هنری متنوعی در قالب «جشن نشاط اجتماعی ایرانیان» در تهران و سایر استان‌های کشور در دستور کار خود قرار داده است.

وی گفت: این مجموعه‌برنامه‌ها در دو بخش طراحی شده که پیش برنامه‌های آن از یکم تا دهم آبان ماه و جشن اصلی که یک ماه به طول خواهد انجامید، پس از ایام فاطمیه و از هفتم آذرماه در تهران و سراسر کشور اجرا خواهد شد.

احمدی افزود: بر همین اساس پیش‌برنامه‌های این جشن بزرگ طی روزهای یکشنبه، دوشنبه و سه‌شنبه، چهارم تا ششم آبان ماه در قالب ۹ برنامه موسیقی، نمایش‌های آیینی و سنتی و کارگاه‌های نقاشی زنده از تهران آغاز می‌شود.

سرپرست معاونت امور هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: طبق برنامه‌ریزی صورت گرفته، روز یکشنبه محوطه تئاترشهر تهران میزبان اجرای موسیقی زنده توسط هنرجویان هنرستان دخترانه، اجرای نمایش آیینی و سنتی و کارگاه زنده نقاشی از ساعت ۱۷ تا ۱۹ خواهد بود.

وی در تشریح سایر برنامه‌های این جشن اظهارداشت: پیش‌برنامه‌های دو روز آتی، پنجم و ششم آبان ماه، در بوستان لاله، مجاورت موزه هنرهای معاصر خواهد بود که شامل اجرای موسیقی توسط هنرجویان هنرستان پسرانه، نمایش خیابانی و کارگاه نقاشی زنده از ساعت ۱۷ تا ۱۹ است.

مدیر کل حوزه وزارتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: مکاتبات لازم با ادارات کل استان‌های کشور صورت پذیرفته تا همزمان با تهران در سایر مناطق کشور نیز شاهد برگزاری این جشن بزرگ باشیم.

اخبار و اطلاعات مرتبط با برگزاری بخش اصلی جشن بزرگ نشاط اجتماعی ایرانیان که قرار است از هفتم آذرماه امسال به مدت یک ماه برگزار شود، متعاقبا اعلام خواهد شد.

آرشیو