آبان ۶, ۱۴۰۴

افزایش ۲ برابری کنسرت‌های تابستانی در اصفهان

تاریخ انتشار: آبان ۶, ۱۴۰۴

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان گفت: در تابستان امسال ۲۲ مجوز برای ۷۲ سانس اجرای صحنه‌ای در سطح استان صادر شد که در مقایسه با تابستان گذشته افزایش ۲ برابری داشته است.

در تابستان سال ۱۴۰۳ به‌دلیل هم‌زمانی با ایام محرم، تنها ۱۱ اجرا در قالب ۳۰ سانس برگزار شد اما در تابستان امسال با وجود توقف اجراها در تیر و مرداد به دلیل ایام محرم و صفر و جنگ ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی، در شهریور شاهد رشد صدور مجوزها بودیم.

وی درباره میزان استقبال مردمی از کنسرت‌ها گفت: اقبال مخاطبان به سبک‌های مختلف موسیقی، تابع ذائقه عمومی است اما همان‌گونه که در سراسر کشور مشاهده می‌شود، موسیقی پاپ بیشترین مخاطب را دارد و فروش بلیت در این سبک به‌مراتب بیشتر از سایر سبک‌هاست.

معاون امور هنری و سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان با اشاره به سهم سبک‌ها در اجرای صحنه‌ای افزود: در ۶ ماهه نخست امسال از مجموع ۹۳ مجوز صادرشده، ۵۱ مجوز مربوط به موسیقی پاپ بوده و سایر مجوزها به سبک‌های سنتی، تلفیقی و کلاسیک اختصاص داشته است.

دهقانی همچنین درباره سیاست‌های حمایتی این اداره برای توازن بین سبک‌ها گفت: از اجرای صحنه‌ای در سبک‌های سنتی، تلفیقی و مقامی بدون محدودیت مجوز حمایت می‌کنیم. علاوه‌بر آن، برگزاری جشنواره‌های موسیقی در شهرستان‌ها، حمایت از کنسرت‌های آموزشی و تجلیل از هنرمندان این حوزه در دستور کار قرار داشته است.

وی افزود: معتقدیم اهمیت پرداختن به موسیقی فاخر باید در اولویت برنامه‌ریزی ها قرار گیرد.

معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اصفهان در خصوص وضعیت سالن‌های اجرای موسیقی نیز اظهار داشت: در حال حاضر ۲ سالن رودکی و سیتی‌سنتر هرکدام با ظرفیت هزار نفر در شهر اصفهان فعال هستند و در شهرستان‌هایی مانند شاهین شهر، نجف‌آباد، کاشان و لنجان نیز سالن‌های مناسبی وجود دارد که پاسخگوی تقاضا بوده‌اند.

دهقانی تاکید کرد: همچنین آمادگی لازم برای ثبت سالن‌های جدید پس از طی مراحل قانونی از سوی دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وجود دارد.

آرشیو